/ Tips /

Snabba och enkla magövningar

Att hitta magövningar som tränar hela magen, som inte är allt för komplicerade och som ger resultat har varit svårt för mig. De flesta övningar lägger alldeles för lite fokus på magmusklerna på sidan och bara mest på dem i mitten. Detta har gjort att jag under en längre tid har letat både på nätet och bland mina vänner om det var någon som hade några tips. Naturligtvis var det ingen som hade det, tills jag fick tips om en app. Och den har jag blivit fullkomligt kär i.
 
Appen heter "ABS workout" och finns på app-store, borde finnas för android också men har faktiskt ingen aning om det. Den innehåller olika träningsprogram för magen beroende på "svårighetsgrad". Gratisversionen är dock också den enklaste, men efter att jag körde den kan jag lova er att jag fick träningsvärk i minst två dagar. Så det programmet kommer nog räcka för mig ett bra tag framöver. Programmet gör så att man håller antalet repitioner som dem rekommenderar samt även takt och paus mellan vissa övningar. 
 
Om ni inte känner att ni hittat grymma magövningar tycker jag faktiskt att ni ska testa denna. Jag blev glatt överraskad, det bästa är att det inte tar särskilt lång tid och man kan köra det hemma. 
Kram